30-Marts-2017

1 dag, 13 timer og 32 minutter røgfri nu, hvor jeg skriver dette. Faktisk ret godt gået, når jeg skal sige det selv. Og som min kære moder skrev til mig ”bare klø på, det er dig der bestemmer over smøgerne og ikke omvendt”.
Har brugt formiddagen i Hobro på sygehuset, til undersøgelse af armen og røntgen af lungerne. Så kan jeg kun vente på svar derfra :-)
Syntes stadig det er svært og undvære noget i fingrene ;-( Lidt svært og altid sidde med mit hækletøj :-)

30-Marts-2017

16.40

Kl. 16.30 gik jeg ned til rygestop kursus. Åh ja, hvor var jeg spændt, for jeg har brug for lidt fif til hvordan jeg skal kunne klare de svære stunder. Og hold da nu kæft hvor blev jeg snydt. Der var bare ingen dernede. Så jeg kunne gå hjem med en lang næse. og kæmpe min egen kamp :-(

30-Marts-2017

Nå, men i stedet fik jeg den fortræffelig ide, at jeg kunne tage en kold øl med manden. Tja, jeg ved, ikke en god ide. Men helt ærlig, det gjorde mig faktisk ikke noget. Det gjorde mig heller ikke noget at manden sad og røg foran mig :-)
Men ved i hvad der gjorde mig helt skør??? Og se den åndsvage lighter ligge foran mig. Den fik virkelig rygetrangen op i mig. Jeg ved godt det lyder åndsvagt, for det burde jo egentlig være mandens smøger, eller i det mindste askebægeret. Men nej, det var den åndsvage lighter ;-(

Nå, nu i seng, og glæde mig over at jeg endnu en dag vandt over smøgerne :-)