Overnatning med manden

Jeg fik et gavekort til smartbox, et platin, i fødselsdagsgave af mine skønne unger og svigerdatter Vild. Og den havde jeg valgt skulle bruges på en overnatning til mig og manden, bare ham og mig helt alene Hjerte. Et skønt hotel med aftensmad, overnatning og morgenmad. Er det ikke bare lykken, i en tid hvor man stresser afsted, både hjemme og på jobbet. Så er der vel ikke noget bedre og komme langt væk fra det heleKys.

Men, men, men. Jeg kom til og se ”Kontant” hvor de gik i flæsket på Smartboks og Belavue bokse. Sikke da noget lort jeg har fået i gave, all den bøvl bare få at få en alene tid med min mand. Det var min umiddelbare tanke. Og de tjener jo penge på boksene, hvor folk bliver trætte af at indtaste alt muligt Trist.

Nå men manden og jeg satte os ned og kikkede hjemmesiden på Smartboks igennem og fandt det sted vi ville hen. Hotel Herman Bang i Fredrikshavn. De havde det vi var på jagt efter. Tryk koderne der står på Smartboks æsken og indtast dato du vil afsted på, hvis den er fri. Derefter indtaster du dine oplysninger og det er så det. Det tog mig fem minutter og bestille en overnatning. Et par dage efter ringede jeg til hotellet og spurgte om de havde modtaget min reservation. Det havde de og der var intet problem Cool.

Så, undskyld, Kontant, i er et skod program, der ikke helt har styr på hvad i sender, for jeg havde ingen problemer med Smartboks Vred

P.S. Skal lige indføre, at i ikke skal ryge på et røgfrit hotel. Det koster dyrt Trist Og vi havde en skøn weekend.