Julefrokost på arbejdet :-)

17-11-2016

Julefrokost på arbejdet :-)
Overskriften siger sig selv ;-) Jeg har været til julefrokost på arbejdet i år. Og jeg kan godt fortælle jer, hvorfor jeg valgt og sige ja i år.
Ikke fordi jeg har verdens bedste kollegaer, for så skulle jeg jo også have valgt og tage med de andre år, men på grund af specielt en anden ting. I år valgt de og holde julefrokost på en hverdag, på vores arbejde og kun med personalet inviteret. Det var sgu lige noget for mig. Det var ikke en weekend nede på den lokale kro.
Jeg er en af de der typer, der ikke gider og have min mand med til julefrokost på arbejdet, men til gengæld, så helt ærligt, så gider min mand sgu heller ikke og tage med til min julefrokost. På trods af, at de gange hans arbejde holder julefrokost, hvor påhæng er inviteret med, så tager jeg med. Men der er også mange gange, hvor jeg ikke har været med min mand. Lad da os have det for os selv.
For mig, så er kvindens og mandens julefrokost to ting der skal holdes adskilt. Jeg brokker mig ikke, hvis min mand tager afsted uden mig, uanset om jeg er inviteret med eller ikke og han brokker sig ikke, hvis jeg tager afsted uden ham :-). For det er sådan vi begge to vil have det, til en julefrokost på arbejdet.
Og så syntes jeg også det er mest fair, at vi holder det uden pårørende, for så kan dem der er enlige også komme med, uden at føle sig som det tredje hjul til en cykel. Og vi er sgu for gamle til at have tre hjul på en cykel ;-). Giver i mig ikke ret????
Jeg ved godt mange gerne vil have deres ægtefælde med til en julefrokost på arbejdet, men jeg er ikke en af dem. Og det er ikke fordi der skal ske noget, som min mand ikke må vide. For pokker, vi er jo kun kvinder på mit arbejde, og vi er ikke til det samme køn. Det vil sige, ikke det jeg ved af om mine kollegaer er. Og det er så noget jeg heller ikke skal blande mig i, for uanset hvad, så har jeg stadig jordens bedste kollegaer <3, men vi bliver blandet fra dagvagt, aftenvagt, natvagt og fra dagcenteret. Men det undrer mig lidt, hvorfor vi ikke inviterer udepigerne med??? Det kunne sgu være hyggeligt til næste år.
I år fik vi mad nede fra den lokale købmand. Og det kan godt være, at jeg kommer op og skændes med dem der har arrangeret festen, men jeg syntes ikke maden var specielt god. Kødet var tørt, de brune kartofler var bare ikke de rigtige. Det virkede som om de var lavet på panden med brun kulør. Og så var der grønlangkål. Det kan jeg ikke udtale mig om, for jeg kan ikke fordrage grønlangkål ;-( Fiskefileterne var bare underlige, tørre og hårde i kanterne, men der var masser af remoulade og citron til :-)
Da vi havde spist, spillede vi pakkespil. Ohhh gud hvor kan voksne mennesker gå i barndommen igen. Det er da virkelig et sjov spil. Og uanset om man vil have den pakke eller ikke, så vælger man fra dem der har flest pakker ;-) Og jeg vandt to pakker :-) Se dem på billedet :-)
Alt i alt en rigtig skøn og hyggelig aften i år. Så stor tak til mine kollegaer for en fantastisk aften. Vælger i denne måde næste år, så er jeg med på den igen :-)
Så bare kom med en ny dato :-)

08-11-2016

Åh kære nogen da Trist

Det her med at starte en hjemmeside, en blog, det er da virkelig svært. Jeg vil så gerne kunne give, jer der følger mig, muligheden for at skrive til mig, under de indlæg jeg lægger op på siden Forvirret men det tyder på, at det eneste sted i kan skrive, er i min gæstebog. Og ikke engang der, kan jeg åbenbart svare på jeres ris og ros. Undskyld, men det syntes jeg ikke er helt iorden Vred

I kan jo ikke på nogen måde så vide, om jeg har set jeres indlæg, hvis i da i det hele taget gider og skrive til mig Vinker 

Men i skal vide, at jeg læser alt hvad i skriver og er MEGET glad og taknemmelig for det Waou