Guds forræderi, Milith

Ikke nok med at jeg hækler/strikker, så skriver jeg også bøger :-)

Dette er mit første forsøg på en bog, og det er til dem der er til det overnaturlige ;-)

 

Guds forræderi, Milith er den første bog om Milith, Lucifer, Gud og ærkeenglene.
Guds forræderi, Milith - handler om hvordan Milith skal finde en troldmands tekst på jorden. Troldmandends tekst der gør at Lucifer og Gud bytter plads. Lucifer i himlen. Gud i Underjorden.

Blasfemi, syntes jeg ikke, bare en spændende tanke!!!


I dette værk stiftes der hurtigt bekendtskab med Milith, som viser sig at være værkets hovedperson. Milith er blevet sat på en opgave af Lilith, som er hendes mor og Lucifer. Hun skal finde en gammel tekst skrevet af en troldmand, så Lucifer kan bytte plads med Gud. Denne unge pige, Milith, bliver sendt op på jordoverfladen for at starte missionen. Her møder hun en falden engel, som skal hjælpe hende. De to har deres uoverensstemmelser, men de ender alligevel med at samarbejde.
Der er dog et problem. Guds ærkeengle har opdaget, at Milith er kommet op til overfladen, og de går i gang med en plan, der skal forhindrer Milith i at finde troldmandens tekst. Denne plan resulterer i en krig mellem englene og dæmonerne, hvor Milith oplever et stort svigt, da hendes mor forsøger at dræbe hende under kampen, men hun bliver reddet af Lucifer. Dette svigt afslører, at Miliths mor, Lilith altid har været parat til at ofre Milith, hvis det kunne redde hende selv. Milith er dog ikke ubeskyttet, for da hun var barn, gav Lucifer hende en ulv, som har fulgt hende i tykt og tyndt lige siden. Hun kalder ham Gabriel. Hun forstår Gabriel og han forstår hende. Det viser sig dog, at Gabriel ikke er en hvilken som helst ulv, men en af Lucifers mest trofaste støttere, som har viet sit liv til at beskytte Milith.
Kampen mellem englene og dæmonerne, og Liliths svigt afslører, at Milith ikke er datter af Lucifer, dæmonernes fader. Miliths mor har altid været forelsket i ærkeenglen Michael, og hun udnyttede sine stærke kræfter og magi til at påtvinge sig hans kærlighed, og dette skabte Milith. Denne unge pige er derfor halvt dæmon og halvt engel, hvilket skaber et større ragnarok i himlen.

I kan følge fortsættelsen til Guds forræderi, Milith på min facebook side:

https://www.facebook.com/gudsforraederi/

Bogen kan bestilles, som almindelig bog og e-bog på saxo.com