08-11-2016

Opgave fra manden :-)

Kender i det, de mærkelige samtaler med manden Smiler stort

Min mand syntes det er træls jeg bare sidder og hækler, han syntes det er træls at jeg ikke følger med i filmen, han gerne vil se. For så kan vi jo snakke om den bagefter UsikkerHan fatter bare ikke, at jeg kan begge dele Chokeret (han fatter heller ikke forskellen på at hækle og at strikke. Han mener hele tiden at jeg strikker, selvom jeg har forsøgt og forklare ham forskellen {#smileys123.tonqueout} )

Nå, men så pludselig ser han, at jeg har hæklet en lille fed nisse og den er da også rigtig lækker (original opskrift fra froekenmai.dk, Tykke nisser), han kikker dybt på den og siger:

”Skat, kan du ikke hækle sådan en lille tyk nisse, hvor der kan være en flaske Underberg i. Det kunne være en sjov gave til min kollega ”?

Så vi sidder en aften og skriver alle hans ideer ned til hvordan denne nisse skal være. 2 A fire sider bliver det til, med tekst og tegninger på hvordan den skal være. Det vigtigste var at man skulle kunne drikke af flasken, mens den var i nissekroppen og flasken skulle kunne skiftes ud Rødmer og den skulle kunne holde faconen, selvom hans kollega tog fat om kroppe på nissen og drak af den.

En lidt rodet affære, men noget og gå frem efter.

Okay, i gang med hæklenålen og så bare prøve derud af Vild

Den første nisse (med den grønne hat) mente han var for tynd, så på den igen Trist

Nissen med den røde hat, skulle lige laves om et par gange, men han blev til sidst glad for resultatet. Selvom jeg må indrømme, at jeg bedst kan lide den lidt mere slanke grønne nisse Hjerte

Jeg er blevet helt glad for resultatet, og det er den første opgave jeg har lavet helt selv (okay, næsten helt selv Hvisker )

Men jeg glæder mig godt nok til og høre hvad hans kollega siger til gaven Ha ha